på matfronten föga nytt
Det är knappast så att jag plockat upp några mattrender de senaste två veckorna, men jag har fått ökade insikter i varför tjänster som Middagsfrid fungerar som livräddare för småbarnsföräldrar.
För en timme sedan hade jag precis lagt mig ner för min lunchslummer när jag hörde ljudet av nysilversked mot IKEA-skÃ¥l frÃ¥ köket, vilket bara kunde betyda en sak – David satt och Ã¥t kall frukostgröt.
Plötsligt blev jag pigg igen och kort därefter stod råstekt potatis i gåsfett med rökt lax, stekta tomater med getost och ekolgisk grönsallad på tallrikarna.
Tillagningen blev lite enklare eftersom mamma lämnat en stor skål skalad potatis i kylen innan hon åkte hem i söndags. Är det bara kallt nog i kylen och du byter vatten då och då håller sig potatisen i en vecka. Så, då kanske jag fick lära er något om mat trots allt!