Ã…rets Werner
Jag älskar att bli bjuden på Restaurangvärldens utdelning av Årets Werner. Bland gästerna finns tidigare års pristagare från storköks- och restaurangvärlden, vilket gör gästmixen superintressant. Dessutom får man själv välja man ska sitta bredvid. Ni förstår!!!
Jag fångade in Johann Kjellberg och Maria Masoomi och drog dem till mitt bord. Johann är kostchef i Örgryte (okej stockholmare, det är alltså en finare del av Göteborg) som har så bra koll på budgeten att han har råd att bjuda alla åldring på oxfilé en dag så här i slutet av budgetåret.
Maria är en glamourös åsiktsmaskin som kokar både integration och hälsosam mat i sin gryta.
Prisutdelningen med tillhörande lunch ägde rum på Operakällaren med alla klassika tillbehör man önska sig.
Framförallt räkpyramiden. Den är magisk!
Och kronprinsessparets bröllopsdessert. Den Daniel Roos är gaaanska trött på att laga vid det här laget.