DN snabbast med Bocuse-rapportering
Kombinationen SvD och Tasteline må vara Sveriges bästa matredaktion, och jag vill gärna tro att vi även är snabbast när det gäller att publicera matnyheter på nätet, men när det gäller Bocuse dÓr ligger vi i lä i år.
Att Markus Aujalay tog en femteplats och blev bästa köttkock fick jag läsa på DN. Tack Berit för den snabba rapporteringen inklusive stavfel som tyder på att du skrev artikeln på stående fot innan den raskt mailades till webbredaktionen. Snyggt jobbat!
Uppdatering: Expressen har lagt ut en segerpuff halvvägs ner på startsidan som leder till en liten artikel där redaktör Ann Katrin Ljung får komma till tals i två pratminus.
Aftonbladet har bara en box där de håller tummarna för Markus. Värderas inte den här nyheten högre, eller kommer nyheten bara in för sent på dagen när de flesta journalister föredrar att vara hemma (och skriva bittra inlägg i sina bloggar). Imorgon ser jag fram emot att läsa (och webbpublicera) SvD:s Ingrid Erikssons tävlingskrönika.
Borde jag nämna vem som vann? Kanske. Frankrike.