nu är jag firad
Oh hoy, nu har jag firat mitt 30-årskalas. Ångbåtstur, hallondrinkar, tipspromenad med tema Alice, stor buffe, ljuvlig tårta, åldrande vin, bubblig champagne.
Det största tecknet på att jag blivit äldre och klokare är att jag inte lagade maten själv. Lotta på Himlagott gjorde en buffé som hade strykande åtgång. Couscoussallader med torkade aprikoser och russin, beroendeframkallande hummus, melonsallad, krämig tzaziki. Och allt var så där toksnyggt!
Som 30-Ã¥ring börjar det bli läge att äta fettet pÃ¥ parmaskinkan, och det gjorde jag med glädje! Samt den riktigt riktigt bra rostbiffen frÃ¥n Direktchark.Jakob och Berzelii Choklad gjorde en (och nu gäller det att hitta ett ord som är stort nog) tÃ¥rta som… perfekt matchade mitt dessertvin frÃ¥n –75. Den hade en botten av äpplekaka med en karamellmousse ovanpÃ¥. Den rostade smaken var förförisk.
Det kom två tårtor. | |
Sen fick ena bordshalvan börja dekorera ena tårtan och vi andra den andra. Äntligen fick jag förbrukat lite av alla tårtdekorationer jag alltid köper i NY. | |
Featuring Alice i bur. | |
Med temat more is more. | |
Att sen min egen mamma köpt outblåsbara ljus… |